Troubu předehřejte na 200 °C. Do trouby dejte pekáč naplněný vodou.
2
Vanilku rozřízněte a dřeň vyškrabejte. Mléko svařte v hrnci a vložte do něj vanilku, dřeň a 3 lžíce medu. Přiveďte k varu, odstavte z plamene a nechte asi 10 minut takzvaně táhnout. Vyjměte vanilku a mléko nechte trochu vychladnout.
3
Vejce rozšlehejte metlou a pozvolna k nim zašlehejte ochucené mléko. Rozlijte do formiček vypláchnutých studenou vodou, ty postavte do pekáče s horkou vodou (má sahat asi do poloviny výšky formiček) a pečte asi 40 minut, až krém ztuhne jako pudink.
4
Mango oloupejte a dužninu nakrájejte, šťávu zachyťte. Promíchejte ji se zbylým medem, pomerančovou šťávou a nastrouhanou kůrou a nechte až do podávání marinovat.
5
Pudinky nechte vychladnout, pak je vyklopte a podávejte s medovým mangem.