• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Vanilkovo-šlehačkový moučník
Napište svůj komentář k receptu

Vanilkovo-šlehačkový moučník

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vanilkovo-šlehačkový moučník
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 1
      ks vejce
    • 1
      ks žloutek
    • 1
      lžíce med
    • 100
      g cukr
    • 1
      lžička jedlá soda
    • 250
      g hladká mouka
  • Náplň 1.
    • 1
      l mléko
    • 2
      balíček vanilkový pudink
    • 1
      lžíce hladká mouka
    • 250
      g máslo
    • 150
      g cukr
  • Náplň 2.
    • 2
      kelímek šlehačka DOporučuji zn. Holé, prodávají se ve zdravé výživě.
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • 1
      balíček ztužovač šlehačky

Postup přípravy receptu

1
Těsto: zpracujeme těsto, vytvaruje dvě placky podle tvaru plechu, pečeme na 180 °C na pečícím papíru.
2
Náplň I.: z mléka, pudinku a hladké mouky uvaříme krém, necháme vychladnout. Směs utřeme s máslem a cukrem.
3
Na jeden plát těsta naneseme vanilkový krém na něj dáme ušlehanou šlehačku a přiklopíme druhým plátem těsta.
4
Necháme v lednici uležet, nejlépe do druhého dne.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Vanilkovo-kokosové kynuté řezy

Vanilkovo-kokosové kynuté řezy

Kremrole s vanilkovo-nugátovým krémem

Kremrole s vanilkovo-nugátovým krémem

Listové řezy s vanilkovo-nugátovým krémem

Listové řezy s vanilkovo-nugátovým…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jitka Vránová | 17. 9. 2008 12:32

    Zdravím, 2.9. jsem vložila téměř naprosto totožný recept s názvem Lahodný medový zákusek. Liší se asi jen nepatrně v množství ingrediencí a ještě si dovolím podotknout že "můj" krém je zaručeně lepší :o)), protože je v něm rumík (a sníh) - mrkněte, porovnejte, vyzkoušejte.

  • Mirka P. | 15. 9. 2008 21:04

    Taky nevím, proč by měla normální šlehačka padat, proto se snad do ní zašlehává stužovač.

  • katka kajzarova | 15. 9. 2008 17:18

    Peču tyhle řezy z podobného receptu a používám klasickou šlehačku se ztužovačem a ještě NIKDY se mi nestalo aby spadla. A to ho dělám i na různé oslavy.

  • Di - | 10. 9. 2008 17:46

    Paní Kláro, jde o těsto typu medových řezů a z tohoto množství vyválíte i tři pláty. Plech je tedy určitě velký klasický - byť nejsem autor receptu, ale medové řezy občas dělám.

  • Klára Keselyova | 10. 9. 2008 17:09

    Môžete upresniť, aký veľký plech použiť, lebo z 25 dkg múky spraviť dva pláty, no neviem. Alebo upresniť ako tenké majú byť tie pláty? Ďakujem

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Svačina Pečení Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Hladká mouka Jedlá soda Máslo Med Mléko Šlehačka Vanilkový cukr Vanilkový pudink Vejce Žloutek Ztužovač šlehačky
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuřecí polévka s kapáním

Kuřecí polévka s kapáním

Václavkový guláš

Václavkový guláš

Babské kuře

Babské kuře

Dědovy pikantní brambůrky

Dědovy pikantní brambůrky

Kapustové karbanátky II

Kapustové karbanátky II

Domácí kachní paštika

Domácí kachní paštika

Kuřecí závitek s nivou

Kuřecí závitek s nivou

Zeleninový salát s kuřecím masem

Zeleninový salát s kuřecím masem

Bylinková kachní prsa

Bylinková kachní prsa

Doporučujeme

30 minut
Šťavnaté masové koule s parmazánem a rajčaty

Šťavnaté masové koule s parmazánem a…

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

30 minut
Žloutkové řezy jako vánek

Žloutkové řezy jako vánek

20 minut
Mac and cheese s chřestem a hráškem

Mac and cheese s chřestem a hráškem

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

Poslední sledované recepty

106
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…
90
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
70
Řecký salát s cizrnou
Řecký salát s cizrnou
61
Brokolicové těstoviny
Brokolicové těstoviny
47
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…

Zajímavé články

Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo rizoto
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo…
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a bez vaření
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a…
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou většina z nás jí špatně. Víme, jak na ně!
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou…
AHA.cz Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz JARMILA (54): Syn nás připravil o střechu nad hlavou, manžel se zhroutil

JARMILA (54): Syn nás připravil o střechu nad hlavou, manžel se zhroutil

Blesk pro ženy Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

SportRevue.cz Svatá přírodo! Petra Kvitová a 30 dalších nejprsatějších sportovkyň všech dob

Svatá přírodo! Petra Kvitová a 30 dalších nejprsatějších sportovkyň všech dob

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

  • Recepty.cz
  • Vanilkovo-šlehačkový moučník
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact