• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Grilování & BBQ Džemy a marmelády
  • Recepty.cz
  • Vanilkové loupáčky
Napište svůj komentář k receptu

Vanilkové loupáčky

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 8
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vanilkové loupáčky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g listové těsto
    • 2
      balíček vanilkový pudink
    • 0,50
      l mléko
    • 1
      vejce
    • moučkový cukr Na ozdobu
    • 100
      g cukr krupice (tj. 7-8 lžic)
    • 2
      lžíce vanilkový cukr

Postup přípravy receptu

1
Krém: obě balení pudingu rozmíchat ve 100 ml mléka. Zbylé mléko (400 ml) nalít do kastrůlku, přidat cukr, rozmíchat a přivést k varu. Do vroucího mléka pomalu lít připravenou pudinkovou směs a za stálého míchání povařit asi 1 minutu.
2
Listové těsto vyválet na tenký plát, rádélkem rozkrájet na trojúhelníky (cca 10x15x15 cm). Krém nanášet lžičkou na krátkou stranu trojúhelníčků, stočit do roliček a roličky ohnout do tvaru rohlíčku. Klást na vymaštěný plech, potřít rozšlehaným vejcem.
3
Péct v předehřáté troubě na vyšší stupeň - dozlatova (asi 15-20 min). Po vychladnutí posypat moučkovým cukrem. Výhodou je konzistence krému, při pečení z rohlíčků nevyteče. Velmi jednoduché a výborné!
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Loupáčky zadělávané v domácí pekárně

Loupáčky zadělávané v domácí pekárně

Máslové loupáčky

Máslové loupáčky

Vanilkove rohlicky X.

Vanilkove rohlicky X.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • bramborka | 12. 3. 2007 14:39

    Výborné,dělala jsem s čokoládový pudinkem a za hodinu byly pryč!Nevytekla ani kapka.1*

  • Renata Kolářová | 7. 2. 2007 13:45

    Před chvílí jsem je vytáhla z trouby a jsou výborné, nedělala jsem však rohlíčky, ale zavinuté šátečky, bála jsem se vytečení krému,který jsem vždy v kombinaci s listovým těstem škrábala z plechu, můžu jen doporučit.

  • Pavča | 23. 5. 2006 08:56

    Velmi rychlé a výborné!

  • jitka Mal. | 2. 4. 2006 19:35

    O víkendu jsem dělala s čokoládovým pudinkem, moc dobré, moc chutnalo dětem, dávám 1

  • Barbora Polakova | 1. 4. 2006 21:19

    velmi dobre.

  • Anonym | 1. 9. 2005 11:21

    Nejsem v pečení dezertů žádný začátečník, vyzkoušela jsem a hodnotím jednoznačně jako 1. Postřehy : náplně je akorát na 500 g těsta, vzniklo celkem 18 menších kousků (možná jsem dělala menší než byl návod). Jedině jsem mírně ubrala cukru do pudingu.Vypadají skvělě a chutnají také tak. Lenka

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Pečení Výjimečný den Posvícení Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krupice Listové těsto Mléko Moučkový cukr Vanilkový cukr Vanilkový pudink Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Špagety sypané česnekem

Špagety sypané česnekem

Kuřecí salát III.

Kuřecí salát III.

Bílá čokoláda do formiček

Bílá čokoláda do formiček

Cuketový krém (polévka)

Cuketový krém (polévka)

Ovesné sušenky s jablky a čokoládou

Ovesné sušenky s jablky a čokoládou

Špenátovka

Špenátovka

Gratinovaný fenykl dle časopisu F.O.O.D.

Gratinovaný fenykl dle časopisu F.O.O…

Mrkvové smoothie s jogurtem

Mrkvové smoothie s jogurtem

Smaženka s restovanou zeleninou

Smaženka s restovanou zeleninou

Doporučujeme

25 minut
Topinky s pestem, rajčaty a mozzarellou

Topinky s pestem, rajčaty a…

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

40 minut
Krůtí špízy yakitori

Krůtí špízy yakitori

100 minut
Jahodové nanuky

Jahodové nanuky

20 minut
Cuketovo-brokolicový krém

Cuketovo-brokolicový krém

15 minut
Domácí zázvorovo-citronová limonáda

Domácí zázvorovo-citronová limonáda

20 minut
Poke bowl s lososem

Poke bowl s lososem

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

Poslední sledované recepty

93
Jablečný (hruškový) závin s tvarohem - kynutý
Jablečný (hruškový)…
87
Netradiční štrúdl s drobenkou uvnitř
Netradiční štrúdl s…
62
Kachna s fíkovým zelím
Kachna s fíkovým zelím
50
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
50
Kynutý švestkový závin (štrůdl)
Kynutý švestkový závin …

Zajímavé články

Jak zamrazit jahody, aby si zachovaly chuť a vůni? Tyhle 4 způsoby jsou nejlepší
Jak zamrazit jahody, aby si zachovaly chuť a vůni…
Zmrzlina, kterou připravíte jen v sáčku: Geniální vynález na chatu, když udeří letní vedra
Zmrzlina, kterou připravíte jen v sáčku: Geniální…
Jídlo a pití do vedra: Co vás osvěží víc než zmrzlina nebo vychlazené pivo?
Jídlo a pití do vedra: Co vás osvěží víc než…
Od pondělí do pátku: Studené večeře jsou ideální do horkého počasí. Tyto připravíte do 30 minut!
Od pondělí do pátku: Studené večeře jsou ideální…
Co uvařit hladovým dětem o prázdninách? 10 osvědčených receptů, které vytrhnou trn z paty zoufalým maminkám i babičkám
Co uvařit hladovým dětem o prázdninách? 10…
AHA.cz Momenty z Bezosovy svatby století: Usměvavá nevěsta, otrávené služebné

Momenty z Bezosovy svatby století: Usměvavá nevěsta, otrávené služebné

Mimibazar Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Dáma.cz Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Blesk pro ženy Léto bez puchýřů? Pořiďte si tyto chytré pomocníky podle rad stylistky!

Léto bez puchýřů? Pořiďte si tyto chytré pomocníky podle rad stylistky!

Ženy.cz Horko snášíte čtyřikrát jinak. Záleží, v jaké fázi cyklu zrovna jste

Horko snášíte čtyřikrát jinak. Záleží, v jaké fázi cyklu zrovna jste

Blesk.cz Zuzana Belohorcová: Kila jdou dolů! ...i bez Ozempicu

Zuzana Belohorcová: Kila jdou dolů! ...i bez Ozempicu

SportRevue.cz FOTO : Sexy Soccer! I takhle (kdysi) vypadalo žhavé (a polonahé) fotbalové léto

FOTO : Sexy Soccer! I takhle (kdysi) vypadalo žhavé (a polonahé) fotbalové léto

Maminka.cz Kuriozita: Osmnáctiměsíční batole vypadá stejně jako jeho tříletá sestra. 'Každý měsíc kupuji nové boty,' říká maminka

Kuriozita: Osmnáctiměsíční batole vypadá stejně jako jeho tříletá sestra. 'Každý měsíc kupuji nové boty,' říká maminka

Blesk Horoskopy Mistrovská čísla 11, 22 a 33: Víme, co prozradí o vašem životě!

Mistrovská čísla 11, 22 a 33: Víme, co prozradí o vašem životě!

  • Recepty.cz
  • Vanilkové loupáčky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact