Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dobrá, doporučuju. Jo a píše se vampÝr. :-)
Na můj vkus dost slaná i když jsem nedávala žádnou sůl. Příště zkusím místo majolky zakysanou smetanu.
Robievam "niečo" podobné... rozdiel je iba v tom, že namiesto majolky a mlieka, dávam do pomazánky kyslú smotanu.
Lze přidat také lučinu (bez mléka) nebo místo majolky dát pomazánkové máslo s olivami. Nezapomenout na čenek a zdobit olivou! Skvělé jednohubky.
máme stejný recept a je skvělá
Zelenina v pánvi
Pavlišovský řízek
Tvarohová štola s rozinkami
Punčové řezy pí Marečkové
Sekaná s kuskusem
Rybičková pomazánka II.
Lehká jogurtová buchta s ovocem,…
Ryba z trouby: na zelenině a…
Caesar salát
Kuře na paprice
Chřestové Caprese
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Pampeliškový med II.
Mac and cheese s chřestem a hráškem
Slaný chřestový koláč
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…
Rozkvetlý chléb