Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dobrá, doporučuju. Jo a píše se vampÝr. :-)
Na můj vkus dost slaná i když jsem nedávala žádnou sůl. Příště zkusím místo majolky zakysanou smetanu.
Robievam "niečo" podobné... rozdiel je iba v tom, že namiesto majolky a mlieka, dávam do pomazánky kyslú smotanu.
Lze přidat také lučinu (bez mléka) nebo místo majolky dát pomazánkové máslo s olivami. Nezapomenout na čenek a zdobit olivou! Skvělé jednohubky.
máme stejný recept a je skvělá
Gnocchi
Jemná perníková buchta
Skořicové vafle
Plněný lilek (melanzane ripiene)
Brokolice alá brokolice
Jemná vajíčková pomazánka
Brokolice nebo květák na italský…
Chlebová polévka se žampiony (hlívou)
Bylinková žebírka na pivu
Losos s bylinkovou krustou
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Lemon curd
Rychlá bábovka
Jarní minestrone s petrželovým pestem
Tvarohové řezy s mákem
Bylinková vepřová panenka
Hrášková šakšuka
Palačinky se šunkou a vejci