Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dobrá, doporučuju. Jo a píše se vampÝr. :-)
Na můj vkus dost slaná i když jsem nedávala žádnou sůl. Příště zkusím místo majolky zakysanou smetanu.
Robievam "niečo" podobné... rozdiel je iba v tom, že namiesto majolky a mlieka, dávam do pomazánky kyslú smotanu.
Lze přidat také lučinu (bez mléka) nebo místo majolky dát pomazánkové máslo s olivami. Nezapomenout na čenek a zdobit olivou! Skvělé jednohubky.
máme stejný recept a je skvělá
Bramborová kaše
Čokoládová pěna
Starodávné buchty
Zapečený lilek s parmezánem
Škvarkové pagáčiky
Čočka žravka
Brokolicová krémová polévka II.
Listové těsto dle časopisu F.O.O.D.
Cuketová buchta se skořicí
Kuřecí na medu s kuskusem
Chřest s křupavou posýpkou a…
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou
Křehký dort s revení
Sirup ze smrkových výhonků
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Domácí vanilkový a kakaový pribináček
Koláč z rebarbory
Grilovaná zelenina s omáčkou…