Postup u obou těst je stejný. Žloutky oddělíme od bílků. Polovinu cukru se žloutky vyšleháme do pěny, z bílků a zbytku cukru vyšleháme pevný sníh. Do žloutkové pěny vmícháme mouku (a kakao), celou směs opatrně zabalíme do bílků. Nadýchané světlé těsto rozprostřeme do vytřené a vysypané formy. Poté opatrně na světlé těsto rozprostřeme kakaové. Pečeme při 160°C 30-35 minut.
2
Těsto je nutné hlídat, aby se nepřepeklo. Správně upečené „ustoupí” od stěn formy. Necháme vychladnout.
3
Vyšleháme si šlehačku s tvarohem, pokud máte strach z konzistence, tak použijte ztužovač, ale není to nutné. Nyní už zbývá jen potřít studený korpus marmeládou, vyšlehaným krémem a posypat hoblinami z nastrouhané čokolády. Dezert necháme vychladit a podáváme.