• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Valentýnská srdíčka z párků
Napište svůj komentář k receptu

Valentýnská srdíčka z párků

autor: J.Tereza
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Valentýnská srdíčka z párků
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      ks párky jemné
    • 4
      plátek šunka
    • 4
      ks vejce
    • 100
      g tvrdý sýr
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka červená paprika mletá
    • sterilovaná zelenina může být i mražená

Postup přípravy receptu

1
Každý párek podélně rozkrojíme, ale ne úplně, řez skončíme asi 2 cm před koncem. Konce párku rozdělíme a přehneme opačně a spojíme párátkem. Vznikne srdíčko. Srdíčka položíme na vymazaný pekáč, do každého dáme plátek šunky, na ni 2 lžičky sterilované zeleniny, rozklepneme vejce, osolíme, posypeme paprikou a strouhaným sýrem. Zapékáme v troubě asi 10 minut a podáváme teplé s pečivem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Čína z párků

Čína z párků

Salát z jemných párků

Salát z jemných párků

Valentýnská pizza

Valentýnská pizza

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Yvetta | 13. 2. 2016 18:02

    Kdybych chtela nekomu vyznat jidlem lasku, volila bych neco originalnejsiho nez peceny parek. Povazuji to za vrchol nevkusu tech co ho dostanou uprimne lituji :-| :'( :-! :-$ =-O

  • pipča
    pipča | 14. 2. 2013 15:05

    je to už hodně dávno co jsem je dělala a dneska se to hodí a dokonce na ně lákali i v rádiu :-)

  • Můrinka
    Můrinka | 21. 10. 2010 17:23

    Bylo to luxusní a hlavně si to odneslo obrovský úspěch! <3 Přidala jsem k receptu fotku, jak to možná má vypadat :-) Asi jsem dala více zeleninové směsi (použila jsem lečo), tak mi malinko vytekla vajíčka, ale jinak to bylo fakt skvělé. Dávám jedničku!

  • Lenka Kaňová | 14. 2. 2007 09:58

    Servírovala jsem párková srdíčka k valentýnské snídani a měla jsem velký úspěch. Můj partner uzeniny veškerého druhu miluje. (Já je ale nejím, pouze s láskou připravuji.) Nepekla jsem v troubě, ale připravovala na pánvi. Nejprve jsem srdíčko osmažila z jedné strany a pak při obrácení jsem do něj rozklepla vajíčko, posypala paprikou a sýrem. Zeleninu jsem servírovala stranou. (Mimochodem také mi ty párky při ohýbání praskaly a to byly z poctivého australského masa!!) Přesto skvělý nápad na Valentýna, děkuji!

  • Tereza Jarčušková | 20. 1. 2006 08:00

    Dnes sa do párkov nedáva len mäso, divili by ste sa, že mäso tvorí niekedy menej ako 30 %. To potom pri ohýnaní prasknú. Použite také párky, ktoré vém pri bežnom ohrievaní tak ľahko nepraskajú.

  • Jaroslava Oumarová | 19. 1. 2006 13:08

    nejlepší jsou na to tzv.debrecínky, jenom musíte opatrně rozkrajovat.

  • Jana Tichá | 19. 1. 2006 12:13

    Tohle jsme jednou zkoušeli, ale nevedlo se. Ty párky vždycky při ohnutí praskly. Asi hodně záleží na druhu uzeniny.

  • Jaroslava Oumarová | 19. 1. 2006 12:04

    Tenhle recept jsem znala jen v jednoduché verzi se šunkou a sýrem, ale tahle vylepšená varianta je skvělá.Dík:-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny
Chuťovky Ze šunky Svačina Pozdní večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červená paprika Párky Sterilovaná zelenina Sůl Šunka Tvrdý sýr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Marinovaná vepřová kýta

Marinovaná vepřová kýta

Sýrové fondue

Sýrové fondue

Zabijačkový guláš

Zabijačkový guláš

Linecké cukroví DIA

Linecké cukroví DIA

Duo bábovka

Duo bábovka

Králík na hořčici II

Králík na hořčici II

Jednoduchý domácí chléb bez hnětení

Jednoduchý domácí chléb bez hnětení

Špenátové palačinky se špenátovou náplní

Špenátové palačinky se špenátovou…

Gratinované brambory s hořčicí

Gratinované brambory s hořčicí

Doporučujeme

40 minut
Španělská bramborová polévka

Španělská bramborová polévka

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

41
Mrkvový koláč s ricottou
Mrkvový koláč s ricottou
26
Svíčková z kuřete
Svíčková z kuřete
25
Jednoduchá škvarková pomazánka
Jednoduchá škvarková…
24
Krůtí špízy yakitori
Krůtí špízy yakitori
23
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce

Zajímavé články

Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za zlomek ceny!
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za…
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
AHA.cz Štaidl odtajnil život s Bartošovu: Nebylo to příjemné, člověka to obrní

Štaidl odtajnil život s Bartošovu: Nebylo to příjemné, člověka to obrní

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Blesk pro ženy Denní horoskop na pátek 17. 10. 2025: Kdo se bude muset vypořádat s překážkami a kdo zažije romantiku?

Denní horoskop na pátek 17. 10. 2025: Kdo se bude muset vypořádat s překážkami a kdo zažije romantiku?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Rudolfa Hrušínského (79) vezli ve vážném stavu do špitálu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

Rudolfa Hrušínského (79) vezli ve vážném stavu do špitálu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

SportRevue.cz FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

Maminka.cz Tady hlídám já! 40 momentek, na kterých převzali mateřské povinnosti kočičí parťáci

Tady hlídám já! 40 momentek, na kterých převzali mateřské povinnosti kočičí parťáci

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Další doporučené recepty:

Valentínská krupicová srdíčka
Valentínská krupicová srdíčka
Valentýnská čokoládová pěna
Valentýnská čokoládová pěna
Valentýnská pizza
Valentýnská pizza
Valentýnské srdce
Valentýnské srdce
Valentýnský avokádový sendvič
Valentýnský avokádový sendvič
Valentýnský dort
Valentýnský dort
  • Recepty.cz
  • Valentýnská srdíčka z párků
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact