Kdybych chtela nekomu vyznat jidlem lasku, volila bych neco originalnejsiho nez peceny parek. Povazuji to za vrchol nevkusu tech co ho dostanou uprimne lituji :-| :'( :-! :-$ =-O
je to už hodně dávno co jsem je dělala a dneska se to hodí a dokonce na ně lákali i v rádiu :-)
Bylo to luxusní a hlavně si to odneslo obrovský úspěch! <3 Přidala jsem k receptu fotku, jak to možná má vypadat :-) Asi jsem dala více zeleninové směsi (použila jsem lečo), tak mi malinko vytekla vajíčka, ale jinak to bylo fakt skvělé. Dávám jedničku!
Servírovala jsem párková srdíčka k valentýnské snídani a měla jsem velký úspěch. Můj partner uzeniny veškerého druhu miluje. (Já je ale nejím, pouze s láskou připravuji.) Nepekla jsem v troubě, ale připravovala na pánvi. Nejprve jsem srdíčko osmažila z jedné strany a pak při obrácení jsem do něj rozklepla vajíčko, posypala paprikou a sýrem. Zeleninu jsem servírovala stranou. (Mimochodem také mi ty párky při ohýbání praskaly a to byly z poctivého australského masa!!) Přesto skvělý nápad na Valentýna, děkuji!
Dnes sa do párkov nedáva len mäso, divili by ste sa, že mäso tvorí niekedy menej ako 30 %. To potom pri ohýnaní prasknú. Použite také párky, ktoré vém pri bežnom ohrievaní tak ľahko nepraskajú.
nejlepší jsou na to tzv.debrecínky, jenom musíte opatrně rozkrajovat.
Tohle jsme jednou zkoušeli, ale nevedlo se. Ty párky vždycky při ohnutí praskly. Asi hodně záleží na druhu uzeniny.
Tenhle recept jsem znala jen v jednoduché verzi se šunkou a sýrem, ale tahle vylepšená varianta je skvělá.Dík:-)