• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Valentýnská srdíčka z párků
Napište svůj komentář k receptu

Valentýnská srdíčka z párků

autor: J.Tereza
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Valentýnská srdíčka z párků
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      ks párky jemné
    • 4
      plátek šunka
    • 4
      ks vejce
    • 100
      g tvrdý sýr
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka červená paprika mletá
    • sterilovaná zelenina může být i mražená

Postup přípravy receptu

1
Každý párek podélně rozkrojíme, ale ne úplně, řez skončíme asi 2 cm před koncem. Konce párku rozdělíme a přehneme opačně a spojíme párátkem. Vznikne srdíčko. Srdíčka položíme na vymazaný pekáč, do každého dáme plátek šunky, na ni 2 lžičky sterilované zeleniny, rozklepneme vejce, osolíme, posypeme paprikou a strouhaným sýrem. Zapékáme v troubě asi 10 minut a podáváme teplé s pečivem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Čína z párků

Čína z párků

Salát z jemných párků

Salát z jemných párků

Valentýnská pizza

Valentýnská pizza

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Yvetta | 13. 2. 2016 18:02

    Kdybych chtela nekomu vyznat jidlem lasku, volila bych neco originalnejsiho nez peceny parek. Povazuji to za vrchol nevkusu tech co ho dostanou uprimne lituji :-| :'( :-! :-$ =-O

  • pipča
    pipča | 14. 2. 2013 15:05

    je to už hodně dávno co jsem je dělala a dneska se to hodí a dokonce na ně lákali i v rádiu :-)

  • Můrinka
    Můrinka | 21. 10. 2010 17:23

    Bylo to luxusní a hlavně si to odneslo obrovský úspěch! <3 Přidala jsem k receptu fotku, jak to možná má vypadat :-) Asi jsem dala více zeleninové směsi (použila jsem lečo), tak mi malinko vytekla vajíčka, ale jinak to bylo fakt skvělé. Dávám jedničku!

  • Lenka Kaňová | 14. 2. 2007 09:58

    Servírovala jsem párková srdíčka k valentýnské snídani a měla jsem velký úspěch. Můj partner uzeniny veškerého druhu miluje. (Já je ale nejím, pouze s láskou připravuji.) Nepekla jsem v troubě, ale připravovala na pánvi. Nejprve jsem srdíčko osmažila z jedné strany a pak při obrácení jsem do něj rozklepla vajíčko, posypala paprikou a sýrem. Zeleninu jsem servírovala stranou. (Mimochodem také mi ty párky při ohýbání praskaly a to byly z poctivého australského masa!!) Přesto skvělý nápad na Valentýna, děkuji!

  • Tereza Jarčušková | 20. 1. 2006 08:00

    Dnes sa do párkov nedáva len mäso, divili by ste sa, že mäso tvorí niekedy menej ako 30 %. To potom pri ohýnaní prasknú. Použite také párky, ktoré vém pri bežnom ohrievaní tak ľahko nepraskajú.

  • Jaroslava Oumarová | 19. 1. 2006 13:08

    nejlepší jsou na to tzv.debrecínky, jenom musíte opatrně rozkrajovat.

  • Jana Tichá | 19. 1. 2006 12:13

    Tohle jsme jednou zkoušeli, ale nevedlo se. Ty párky vždycky při ohnutí praskly. Asi hodně záleží na druhu uzeniny.

  • Jaroslava Oumarová | 19. 1. 2006 12:04

    Tenhle recept jsem znala jen v jednoduché verzi se šunkou a sýrem, ale tahle vylepšená varianta je skvělá.Dík:-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny
Chuťovky Ze šunky Svačina Pozdní večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červená paprika Párky Sterilovaná zelenina Sůl Šunka Tvrdý sýr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Salát s kuřecími prsíčky a těstovinami

Salát s kuřecími prsíčky a těstovinami

Rajská polévka se zakysanou smetanou

Rajská polévka se zakysanou smetanou

Rumové kuličky II.

Rumové kuličky II.

Těstoviny s brokolicovo-smetanovou omáčkou

Těstoviny s brokolicovo-smetanovou…

Těstoviny s houbovou smaženicí

Těstoviny s houbovou smaženicí

Pařížské těstíčko (na obalování nebo na smažené placičky)

Pařížské těstíčko (na obalování nebo…

Pomazánka z uzeného masa

Pomazánka z uzeného masa

Ředkvičkový salát s bramborem - lehký

Ředkvičkový salát s bramborem - lehký

Tvaroh s rakytníkovým pyré

Tvaroh s rakytníkovým pyré

Doporučujeme

20 minut
Grilovaný losos ve slanině

Grilovaný losos ve slanině

30 minut
Rebarborový džem s vanilkou

Rebarborový džem s vanilkou

20 minut
Chřest s křupavou posýpkou a ztraceným vejcem

Chřest s křupavou posýpkou a…

35 minut
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

10 minut
Domácí vanilkový a kakaový pribináček

Domácí vanilkový a kakaový pribináček

70 minut
Koláč z rebarbory

Koláč z rebarbory

Poslední sledované recepty

72
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
55
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
51
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
49
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.
30
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…

Zajímavé články

Éčka pod drobnohledem: Co se skrývá za tajemnými kódy na obalech?
Éčka pod drobnohledem: Co se skrývá za tajemnými…
3x moučník na víkend: Spálený koláč, buchta s rebarborou a banánové vafle
3x moučník na víkend: Spálený koláč, buchta s…
Dietní grilování? 7 tipů, jak si ho užít a zároveň jíst zdravě
Dietní grilování? 7 tipů, jak si ho užít a…
Sladký orgasmus: Upečte si hříšně dobrý moučník, který budete milovat
Sladký orgasmus: Upečte si hříšně dobrý moučník,…
KVÍZ: Poznáte česká jídla podle jejich vtipných názvů? Otestujte se!
KVÍZ: Poznáte česká jídla podle jejich vtipných…
AHA.cz Adamec (77) na rozlučce s Bartoškou (†78): Našel novou lásku!

Adamec (77) na rozlučce s Bartoškou (†78): Našel novou lásku!

Mimibazar První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

Dáma.cz Která znamení by spolu neměla chodit, a už vůbec ne žít? Těmto to nebude fungovat!

Která znamení by spolu neměla chodit, a už vůbec ne žít? Těmto to nebude fungovat!

Blesk pro ženy Leona Machálková vypadá v 58 letech přímo božsky! Prozradila módní tipy, díky kterým omládnete

Leona Machálková vypadá v 58 letech přímo božsky! Prozradila módní tipy, díky kterým omládnete

Ženy.cz Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Blesk.cz Agáta a Ornella: Rozkol v milionovém byznysu!

Agáta a Ornella: Rozkol v milionovém byznysu!

SportRevue.cz FOTO: Úsměvy a velká prsa v akci. To jsou americké roztleskávačky

FOTO: Úsměvy a velká prsa v akci. To jsou americké roztleskávačky

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Vidíte stále čísla 11:11 nebo 22:22? Víme, co to znamená!

Vidíte stále čísla 11:11 nebo 22:22? Víme, co to znamená!

Další doporučené recepty:

Valentínská krupicová srdíčka
Valentínská krupicová srdíčka
Valentýnská čokoládová pěna
Valentýnská čokoládová pěna
Valentýnská pizza
Valentýnská pizza
Valentýnské srdce
Valentýnské srdce
Valentýnský avokádový sendvič
Valentýnský avokádový sendvič
Valentýnský dort
Valentýnský dort
  • Recepty.cz
  • Valentýnská srdíčka z párků
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact