Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme na malé kostičky nakrájená čistá játra. Vše okmínujeme, opečeme a poté vlijeme rozkvedlaná vejce. Osolíme, posypeme chilli kořením a vše dobře promícháme.
2
Podáváme na topinkách potřených česnekem a zdobené rajčetem a paprikou.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Honza Párek
|5. 2. 2012 16:16
Dotaz:
Jsou to škračky nebo šračky?
Klára Keselyova
|13. 1. 2010 16:55
Ďakujem, Jirko
recepty 73
|13. 1. 2010 12:56
Klárko pravé škračky z Valašska jsou z vepřových jater.
Klára Keselyova
|13. 1. 2010 10:41
Aká pečienka, to je, bravčová, kuracia, hovedia, alebo to je jedno?
recepty 73
|13. 1. 2010 09:37
Je to dobré a rychlé.Na Valašsku jsem je jedl s pečenými brambory,ale s tou česnekovou topinkou to určitě vyzkouším.Ještě frgál,ovečky a slivovičku a jsem Valach jak poleno!Jedničku si to určitě zaslouží.Jiří
Mirka Urbánková
|28. 12. 2004 03:40
Výborný recept ! Prosím máte-li ještě nějaké valašské či slovácké, napište mi, mám velký zájem.Děkuji.
vera sotkova
|10. 4. 2004 00:30
zkuste tu smes vlozit do bramboraku, tak jak to na Valassku delaji v restauracich.....je to vyborne