Znám pod názvem zelňáky, nikdy jsem nepekla, ale jedla už několikrát u kamarádovy babičky na Valachách. Zní to sice zvláštně, zelí na frgál, ale jsou výborné! a když jsem jedla poprvé, asi bych ani nepoznala, že jsou se zelím. A myslím, že to zelí bylo strouhané.
Zelí je potřeba podusit az v nem nebude voda,nechat vychladnout a teprve pak dát na frgál :-)
Můžete mi prosím napsat někdo, kdo má zkušenosti se zelnou nádivkou, jak ji udělat? Měla jsem to nakrájeno na čtverečky, podušené s trochou másla a vody, skočicí a trochou cukru a není to ono. Chce to pokrájet na jemné nudličky snad? Nebo úplně rozsekat? Kolik dát cukru? :-( :-)
Hello! Good Site! Thanks you! <a href=http://gqgnzrbpumx.com >http://gqgnzrbpumx.com</a>
Děkuji moc, Martino!
Wendy, podívejte se na stránkyhttp://dadala.hyperlinx.cz/hypsladkuch/ost/ostr0025.htmlTrdelník je také naším oblíbeným moučníkem.
Pro paní Stáňu: mohla byste prosím zveřejnit recept na nějaké ty jiné náplně? Moc děkuju
nemáte prosím vás recept na frgál ale na povidlový nebo je to stejné jako se zelím?
Dobré i s jinými náplněmi
A když je tu ten frgál,nemáte prosím někdo recept na trdelník? Děkuji.
Taky by mě zajímalo to zelí,nějak se mi tam nehodí
Valašské frgály jsem ochutnala na Moravě,ale žádný nebyl se zelím,opravdu jse tam zelí dává.
Recept na frgály u nás všem chutnal. Prosím zašlete mi ještě další valašské recepty, moc mě zajímají.Děkuji.