Maso naporcujeme, plátky naklepeme, opepříme a osolíme. Opečeme je prudce na pánvi s olejem. Potom je vložíme na ohnivzdornou misku. Na zbylé části oleje zpěníme jemně nakrájenou cibuli a na ní podusíme na kostky nakrájené uzené maso, rajčata, paprikové lusky a nasekanou petržel. Podušenou směs zalijeme trochou vývaru a vše vaříme ještě 3 minuty. Touto omáčkou přelijeme připravené maso, pokryjme je plátky vařených brambor, posypeme sýrem a dáme péct do předem vyhřáté trouby. Podáváme s nakládanou zeleninou.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Jaroslava Oumarová
|16. 3. 2006 22:41
Moje maminka taky solí málo a vždycky říká, ať si každý dosolí na talíři podle chuti, že je to lepší, než aby přesolila. A většinou ani není nutno dosolovat:-)Když moc nesolíte, není nic jednoduššího..
luckymili
|16. 3. 2006 21:10
Zaujal mě tento recept, tak ho v sobotu vyzkouším, jen jeden dotaz, když je maso osolené, a v uzeném, vývaru i sýru je také sůl, není ji tam moc? My totiž moc nesolíme.