Osolená vajíčka usmažíme na pánvi a necháme lehce vychladnout. Nakrájíme cibuli na malé kousky a smícháme s pomazánkovým máslem, majonézou a vychladlými vajíčky, opepříme dle chuti. Mixérem rozmixujeme do hladka. Dáme na toastový chleba a posypeme pažitkou. Je rychlá a mému muži moc chutnala:)
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Zora Manasová
|23. 2. 2010 11:49
Mne sa jednoznačne najlepšie osvedčilo neochutené pomazánkové maslo TESCO. Je to čistá smotana, bez prídavkov rastlinných tukov (priznaných či nepriznaných), je husté, chuťovo dobré a výborné aj na Tiramisu po česky. A použvam ho aj miesto smotany, ak jej treba len trochu, otvorené vydrží bez úhony. Výborne zahustí omáčk s mliekom alebo smotanou, a je výborné aj na nátierky, ale robievam ich ručne, stroj som ešte nesúšala.
Hana Kubová
|20. 2. 2010 08:46
Řídká pro nás rozhodně není. Jaké pomazánkové máslo?:-) Prostě obyčejné. Já na to používám jakoukoliv značku. Teď jsme snad měli ARO. A 3 lžíce jsou akorát.:-)Pokud samozřejmě chcete nadýchanou pomazánku, co drží hlavou dolů, tak tento recept není. pro Vás.:-)
alena benesova
|18. 2. 2010 10:32
Jaké pomazánkové máslo? Kdysi jsem zkoušela pomazánky v robotu (na malé otáčky) a vždycky mi to seřídlo. Taky tou majonézou si nejsem jistá aby nebyla řidká.