Mne sa jednoznačne najlepšie osvedčilo neochutené pomazánkové maslo TESCO. Je to čistá smotana, bez prídavkov rastlinných tukov (priznaných či nepriznaných), je husté, chuťovo dobré a výborné aj na Tiramisu po česky. A použvam ho aj miesto smotany, ak jej treba len trochu, otvorené vydrží bez úhony. Výborne zahustí omáčk s mliekom alebo smotanou, a je výborné aj na nátierky, ale robievam ich ručne, stroj som ešte nesúšala.
Řídká pro nás rozhodně není. Jaké pomazánkové máslo?:-) Prostě obyčejné. Já na to používám jakoukoliv značku. Teď jsme snad měli ARO. A 3 lžíce jsou akorát.:-)Pokud samozřejmě chcete nadýchanou pomazánku, co drží hlavou dolů, tak tento recept není. pro Vás.:-)
Jaké pomazánkové máslo? Kdysi jsem zkoušela pomazánky v robotu (na malé otáčky) a vždycky mi to seřídlo. Taky tou majonézou si nejsem jistá aby nebyla řidká.