Moc dobrá, jednoduchá příprava, jinak vaječnou tlačenku už nedělám. :-)
Vegeta? Dej si pár facek.. Všechno z pytlíku.. To se to vaří panečku... Co se týká vysočiny ,uheráku atd., myslím že je to absolutně zbytečné přeplácání jídla. A propo se to tam ani nehodí ale proti gustu.......... Každopádně jsem po přečtení tohoto komentáře nucen říct jedno: pejsku a kočičko, neserte se nám do vaření. :)
Jakou má tahle tlačenka trvanlivost? Jak dlouho dopředu ji můžu připravit?
želatinu uvařim dle návodu tolik a tolik vody plus ještě k tomu všechen nálev z moravanky prosim?
majonéza = majolka :-D tak tam se vytratila :-D
kam se vytratila ta majonéza z receptu? :'(
Malé kousky vejce, málo salamu, chybi mastný salám (vysočina, uherák). Dokořenit pepřem a vegetou. Pak by to bylo výborné jídlo. Co se týče zbarvení dalo by se experimentovat s klasickými barvami zelená,žlutá,červená, ale myslím, že to není pro tohle jídlo vhodné. Leda by z něj chtěl někdo vyrobit tématický dort, ale to je zase problém s konzistencí. Ale kdyby se povedl takový upíři méďa s rudýma očima.. =-O