Jednoduchá a přitom chutná pomazánka z vajec přijde vhod nejen na Velikonoce. Nechybí v ní tavený sýr, majonéza, hořčice ani cibulka. Je skvělá na snídani či svačinku, pro malé i velké.
RADA: Jak na domácí majonézu?
RADA: VIDEO, jak na vajíčkový salát
RADA: Tipy na pomazánky k večeři i na Silvestra!
Vajíčková pomazánka II.
Fritatta s cuketou
Frittata
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Špagety sypané česnekem
Tvarohový závin
Plněný bramborák II.
Holandská hrachová kaše
Rychlovka čína
Francouzská gratinovaná cibulačka
Rýžový salát / příloha
Pečené kuře s rýží
Tříbarevná buchta z remosky …
Mrkvový krém
Turecká vejce
Blesková zeleninová polévka
Španělské „španělské ptáčky“…
Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O…
Snídaňová tortilla
Tvarohová bábovka s vanilkou a hruškou
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci