Jednoduchá a přitom chutná pomazánka z vajec přijde vhod nejen na Velikonoce. Nechybí v ní tavený sýr, majonéza, hořčice ani cibulka. Je skvělá na snídani či svačinku, pro malé i velké.
RADA: Jak na domácí majonézu?
RADA: VIDEO, jak na vajíčkový salát
RADA: Tipy na pomazánky k večeři i na Silvestra!
Vajíčková pomazánka II.
Fritatta s cuketou
Frittata
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Marinované buřty
Burgundská hovězí pečeně
Těstoviny s kuřetem a špenátem
Kuskus na čínský způsob
Nepečený karamelový dort s ricottou a…
Mrkvová bezlepková buchta
Čerstvé těstoviny s chřestem
Avokádovo-bazalkové pesto
Piškotový koláč s jahodami
Smaženky z vánočky s pečeným zelím a…
Pečená kachna s houskovými knedlíky a…
Francouzský toast ze zbylé vánočky…
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Pikantní česneková pomazánka
Pavlova s granátovým jablkem a…
Zelňačka s klobásou
Sýrové kuličky
Čočka s bylinkami a uzeným masem