Jednoduchá a přitom chutná pomazánka z vajec přijde vhod nejen na Velikonoce. Nechybí v ní tavený sýr, majonéza, hořčice ani cibulka. Je skvělá na snídani či svačinku, pro malé i velké.
RADA: Jak na domácí majonézu?
RADA: VIDEO, jak na vajíčkový salát
RADA: Tipy na pomazánky k večeři i na Silvestra!
Vajíčková pomazánka II.
Fritatta s cuketou
Frittata
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Krupicové flameri
Kuřecí čtvrtky po pražsku
Ostrá pomazánka s pivem
Bramborové knedlíky se švestkami
Svatomartinská husa
Okurková polévka dle časopisu F.O.O.D.
Vdolky s jablečným rozvarem
Hořčicoví utopenci se zelím
Gratinované brambory (nejen) s…
Pečené brambory s brynzou a slaninou
Francouzská cibulačka
Butter chicken (máslové kuře) s flat…
Čokoládové brownies
Turecká vejce
Jablkový koláč ve skleničce
Čerstvé kimchi
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou