Jednoduchá a přitom chutná pomazánka z vajec přijde vhod nejen na Velikonoce. Nechybí v ní tavený sýr, majonéza, hořčice ani cibulka. Je skvělá na snídani či svačinku, pro malé i velké.
RADA: Jak na domácí majonézu?
RADA: VIDEO, jak na vajíčkový salát
RADA: Tipy na pomazánky k večeři i na Silvestra!
Vajíčková pomazánka II.
Fritatta s cuketou
Frittata
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dušená rýže
Čočka na slanině
Pizza - základní těsto
Nakládaná červená řepa
Koule ze Salka
Chřestový krém - polévka
(nejen) Jahodovo-tvarohový dezert z…
Jogurtový koláč z třeného těsta s…
Zauzená vepřová panenka
Smaženky z vánočky s pečeným zelím a…
Pečená kachna s houskovými knedlíky a…
Francouzský toast ze zbylé vánočky…
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Zelňačka s klobásou
Pikantní česneková pomazánka
Pavlova s granátovým jablkem a…
Sýrové kuličky
Čočka s bylinkami a uzeným masem