Klasickou jednoduchou pomazánku s natvrdo uvařených vajec, jemné nasládlé šalotky a majonézy, si nejlépe vychutnáte s tmavým chlebem.
RADA: Podívejte se na VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Vajíčková pomazánka
Vajíčková pomazánka s hermelínem
Vajíčková pomazánka s červenou řepou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dip - omáčka na namáčení (univerzál)
Křenová pomazánka k tyčinkám
Ostrá papriková krémová polévka
Slaninová vinná klobása na pivu
Tzaziky
Dvoubarevný roládový pařížský dort
Vepřové výpečky s česnekovými výhonky…
Krémová polévka z červené řepy
Drůbeží vývar s knedlíčky
Boloňská pizza
Francouzská cibulačka
Turecká vejce
Butter chicken (máslové kuře) s flat…
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou
Čokoládové brownies
Jablkový koláč ve skleničce
Čerstvé kimchi