Klasickou jednoduchou pomazánku s natvrdo uvařených vajec, jemné nasládlé šalotky a majonézy, si nejlépe vychutnáte s tmavým chlebem.
RADA: Podívejte se na VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Vajíčková pomazánka
Vajíčková pomazánka s hermelínem
Vajíčková pomazánka s červenou řepou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tatarský biftek
Křupavý bůček
Bramborová pánev (omeleta)
Jedničkové rybí filé
Šklebíci z listového těsta
Jahodové knedlíky-nejrychlejší
Zeleninovo-ovocný salát s dresingem
České kuře pečené
Horké zázvorové smoothie s mrkví
Dalamánek s trhaným krůtím v pivní…
Valentýnská čokoládová pěna
Hovězí sekaná Wellington
Krémová kuřecí polévka s kukuřicí
Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…
Turecká vejce
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci
"Kočičí tanec" - kroupy s čočkou
Krémová brokolicová polévka s česnekem