Klasickou jednoduchou pomazánku s natvrdo uvařených vajec, jemné nasládlé šalotky a majonézy, si nejlépe vychutnáte s tmavým chlebem.
RADA: Podívejte se na VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Vajíčková pomazánka
Vajíčková pomazánka s hermelínem
Vajíčková pomazánka s červenou řepou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Prošívaná deka
Tradiční tažený štrůdl
Česneková pomazánka - nejlepší
Plov (Pilaf) - Ázerbájdžánské národní…
Moravskoslezský bigos
Hruškový koláč s tvarohovým těstem a…
Vařený krém na dorty, řezy, cukroví
Almnüsse (smažené koblížky)
Kuřecí směs se zeleninou
Restované žampiony s bramborami a…
Vláčná máslová vánočka
Rumové kuličky s kokosem
Vosí hnízda
Tradiční bramborový salát
Rafaelo kuličky
Ořechy s krémem
Nejlepší vaječný likér
Vosí hnízda III.