Klasickou jednoduchou pomazánku s natvrdo uvařených vajec, jemné nasládlé šalotky a majonézy, si nejlépe vychutnáte s tmavým chlebem.
RADA: Podívejte se na VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Vajíčková pomazánka
Vajíčková pomazánka s hermelínem
Vajíčková pomazánka s červenou řepou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Lehký salát
Eskymo řezy
Klobásová pomazánka
Arašídové máslo
Vývar s rýžovými knedlíčky
"Čína" se sojovým masem a kedlubnou
Rajčatová polévka
Arašídové sušenky
Palačinky s krémem a lesním ovocem
Grilovaný losos ve slanině
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Křehký koláč s mascarpone a malinami
Halloumi z grilu na salátu
Domácí kečup
Okurky ve vinném octě
Klasický burger