Klasickou jednoduchou pomazánku s natvrdo uvařených vajec, jemné nasládlé šalotky a majonézy, si nejlépe vychutnáte s tmavým chlebem.
RADA: Podívejte se na VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Vajíčková pomazánka
Vajíčková pomazánka s hermelínem
Vajíčková pomazánka s červenou řepou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jahodový pohár se šlehačkou
Dýňový koláč
Domácí vánočka
Nepečený moučník (dobrotka)
Přírodní vepřové maso
Zapečený lilek (nejen) s rýží
Jablkovo-tvarohový koláč se…
Smažák z hrnku podle Ládi Hrušky
Telecí roláda s jablky, hrozny a…
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Kaplická cmunda
Dýňová polévka s červenou čočkou
Butter chicken masala
Dýňový cheesecake s ricottou
Řepánky
Vanilkový cheesecake
Maďarský guláš
Rychlá bábovka