Klasickou jednoduchou pomazánku s natvrdo uvařených vajec, jemné nasládlé šalotky a majonézy, si nejlépe vychutnáte s tmavým chlebem.
RADA: Podívejte se na VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Vajíčková pomazánka
Vajíčková pomazánka s hermelínem
Vajíčková pomazánka s červenou řepou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Arabské kuře
Jablečná buchta II.
Brambory na paprice jako příloha
Salát s rukolou a mozzarellou
Netradiční rybízové řezy
Bramborová polévka s houbami a…
Čokoládový fondán - chocolate fondant
Perníkové muffiny (DUKAN)
Cuketové nudle se sýrovou omáčkou
Voňavé batátové karí
Krémová houbová polévka
Rizoto s kuřetem a liškami
Halloweenský perník
Dušené bílé zelí
Halloweenské cupcakes
Topinky s houbami a čedarem
Hruškový crumble s perníkem
Kaldoun s játrovými knedlíčky