Klasickou jednoduchou pomazánku s natvrdo uvařených vajec, jemné nasládlé šalotky a majonézy, si nejlépe vychutnáte s tmavým chlebem.
RADA: Podívejte se na VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Vajíčková pomazánka
Vajíčková pomazánka s hermelínem
Vajíčková pomazánka s červenou řepou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Přírodní řízek se smaženou cibulí
Pizza rohlíky
Rychlovka z těstovin
Tiramisu s banánem
Cikánská pečeně na víně s kořenovou…
Jogurtovo-jablečná bábovka
Bramborové muffiny se slaninou
Tuňáková pomazánka s mascarpone
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Kapustové karbanátky s bramborovou…
Polévka z červené čočky
Čokoládové brownies
Trojí sladká ovesná kaše
Jednoduchý salát z červené řepy
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem
Francouzská cibulačka