Klasickou jednoduchou pomazánku s natvrdo uvařených vajec, jemné nasládlé šalotky a majonézy, si nejlépe vychutnáte s tmavým chlebem.
RADA: Podívejte se na VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Vajíčková pomazánka
Vajíčková pomazánka s hermelínem
Vajíčková pomazánka s červenou řepou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Římský salát s rajčaty a olivami
Marmeláda z bezinek a jablek
Těstoviny s vejci, parmezanem a…
Domácí chleba
Česnečka pro labužníky
Čokoládový krém II.
Jednoduchý vajíčkový salát s rajčaty
Bramborovo-žampionová polévka se…
Kuskus se zeleninou a tuňákem
Květáková polévka v chlebu
Pravé maďarské lečo
Cuketová polévka s mátou a hráškem
Švestková povidla
Meruňkový koláč s kokosovou drobenkou
Roláda s mletým masem a zeleninou
Švestkový koláč s vanilkovým krémem
Cuketovomrkvové placky
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem