Klasickou jednoduchou pomazánku s natvrdo uvařených vajec, jemné nasládlé šalotky a majonézy, si nejlépe vychutnáte s tmavým chlebem.
RADA: Podívejte se na VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Vajíčková pomazánka
Vajíčková pomazánka s hermelínem
Vajíčková pomazánka s červenou řepou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Americká pizza
"Paličkové" cukroví - (nejen) linecké
Bramborové noky s kuřetem a zelím
Thajská polévka
Krémová dýňová polévka dle časopisu F…
"Mrkváky" - kynuté buchty s mrkví
Jednoduchá kuřecí směs s mozzarellou
"Piña Colada" ananasovo-kokosové řezy…
Kuře pečené s jemnou nádivkou
Cuketové bramboráky
Klasické lečo
Cukeťák z trouby
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Cuketové pickles s koprem
Jahodový sorbet
Topinky s pestem, rajčaty a…
Losos s hráškem