Klasickou jednoduchou pomazánku s natvrdo uvařených vajec, jemné nasládlé šalotky a majonézy, si nejlépe vychutnáte s tmavým chlebem.
RADA: Podívejte se na VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Vajíčková pomazánka
Vajíčková pomazánka s hermelínem
Vajíčková pomazánka s červenou řepou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Francouzský plátek
Klasická hovězí roláda
Borůvková buchta
Těstoviny s mascarpone a rakouským…
Sojová směs na topinky, těstoviny...
Babiččin rychlý jogurtový koláč
Čočková polévka se zeleninou
Palačinkový koláč s jablky a pudinkem
Dobré špízy
Smažená rýže se zeleninou a krůtím…
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Čokoládová roláda s lehkým krémem a…
Mexický hrnec s rýží
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Zimní minestrone
Česnečka
Polévka z červené čočky