Klasickou jednoduchou pomazánku s natvrdo uvařených vajec, jemné nasládlé šalotky a majonézy, si nejlépe vychutnáte s tmavým chlebem.
RADA: Podívejte se na VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Vajíčková pomazánka
Vajíčková pomazánka s hermelínem
Vajíčková pomazánka s červenou řepou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Čokoládová pěna
Vepřové ragú z mletého masa
Žabinec vodníka Česílka
Ořechovo-ananasová buchta
Máslová vánočka
Jahodovo - vanilkový tvaroh
Tvarohovo-vanilkový koláč s ovocem a…
Pečené fazole
Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O…
Vepřové výpečky s bramboráčky a…
Boží milosti F.O.O.D.
Domácí jitrnice
Polévka z pečené zeleniny
Rolovaná krkovice à la porchetta
Quiche s červenou řepou a sýrem
Kachní prsa s nudlovým salátem
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci