Klasickou jednoduchou pomazánku s natvrdo uvařených vajec, jemné nasládlé šalotky a majonézy, si nejlépe vychutnáte s tmavým chlebem.
RADA: Podívejte se na VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Vajíčková pomazánka
Vajíčková pomazánka s hermelínem
Vajíčková pomazánka s červenou řepou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Sýrová pórková polévka
Tvarohové smaženky
Placičky z bramborové kaše
Jednoduché artyčoky
Banánový dort s kakaovou šlehačkou
Domácí tavený sýr dle Ládi Hrušky
Celerová omeleta
Gurmánská krkovička
Bramborové špalíčky
Okurkový salát se skleněnými nudlemi
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Cuketová bábovka
Tzatziki
Lehký levandulový sirup
Borůvková zmrzlina
Topinky s pestem, rajčaty a…
Borůvkový koláč s krémem z bílé…