Klasickou jednoduchou pomazánku s natvrdo uvařených vajec, jemné nasládlé šalotky a majonézy, si nejlépe vychutnáte s tmavým chlebem.
RADA: Podívejte se na VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Vajíčková pomazánka
Vajíčková pomazánka s hermelínem
Vajíčková pomazánka s červenou řepou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dvojbarevný jablečný koláč
Jablečné řezy - šťavnaté a lehounké
Krém / krémová náplň do doutníčků,…
Králík v zelenině s hořčicí
Cizrnový salát s restovanou paprikou
Anglické těstoviny se špenátem a sýrem
Celerová omeleta
Thajská polévka
Plněné knedlíky uzeným masem
Mexický těstovinový salát
Třešňová marmeláda
Čevapčiči
Focaccia
Voňavý sirup z bezinkových květů
Salát little gem se slaninou a…
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…
Jahodové knedlíky raz dva
Třešňový koláč s tvarohem