Klasickou jednoduchou pomazánku s natvrdo uvařených vajec, jemné nasládlé šalotky a majonézy, si nejlépe vychutnáte s tmavým chlebem.
RADA: Podívejte se na VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Vajíčková pomazánka
Vajíčková pomazánka s hermelínem
Vajíčková pomazánka s červenou řepou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jablečná buchta II.
Losos se smetanovo-česnekovou omáčkou
Námořnické kotlety
Rösti - smažená nebo pečená příloha
Špagety s kuřecím masem, žampiony a…
Pudinkové řezy čtyř barev se…
Zapečené brambory s mletým masem…
Jednohubky (kanapky) s tresčími játry
Pomerančové mojito
Mexický těstovinový salát
Jahodová marmeláda našich babiček
Čevapčiči
Focaccia
Voňavý sirup z bezinkových květů
Salát little gem se slaninou a…
Jahodové knedlíky raz dva
Třešňový koláč s tvarohem
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…