Klasickou jednoduchou pomazánku s natvrdo uvařených vajec, jemné nasládlé šalotky a majonézy, si nejlépe vychutnáte s tmavým chlebem.
RADA: Podívejte se na VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Vajíčková pomazánka
Vajíčková pomazánka s hermelínem
Vajíčková pomazánka s červenou řepou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Krůtí stehna se zeleninou
Ovocné řezy z listového těsta
Fazolová polévka se zelím
Jahodové pokušení
Arašídové máslo
Banánovo - čokoládové řezy
Chilli Con Carne - mexická specialita
Banánová roláda s margotkou
Koprová omáčka se žampiony
"Pizza" z lilku
Domácí lučina
Bleskové kuře na paprice
Bublanina s ostružinami
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Šopský salát
Vanilkový cheesecake
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Makovec se švestkami