Klasickou jednoduchou pomazánku s natvrdo uvařených vajec, jemné nasládlé šalotky a majonézy, si nejlépe vychutnáte s tmavým chlebem.
RADA: Podívejte se na VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Vajíčková pomazánka
Vajíčková pomazánka s hermelínem
Vajíčková pomazánka s červenou řepou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Béřovický králík
Křehký, výjimečně dobrý makový koláč
Gratinovaný lilek a cuketa
Stracciatella
Marinovaná červená řepa - sladkokyselá
Krůtí chilli con carne
Janina křenová omáčka s hrníčkovými…
Chalupářská hrstková polévka
Ostružinový koláč s broskvemi
Čevapčiči s brambory a žampiony na…
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Cuketové bramboráky
Tabouleh
Zapečená plněná rajčata
Bublanina s ostružinami
Vanilkový cheesecake
Šopský salát