Klasickou jednoduchou pomazánku s natvrdo uvařených vajec, jemné nasládlé šalotky a majonézy, si nejlépe vychutnáte s tmavým chlebem.
RADA: Podívejte se na VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Vajíčková pomazánka
Vajíčková pomazánka s hermelínem
Vajíčková pomazánka s červenou řepou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Gnocchi se špenátovou omáčkou
Smažený květák (brokolice) v pivním…
Bublanina s rybízem
Slaný krokodýl z majonézového těsta
Dušené hovězí s mrkví a fazolkami
Vepřový jazyk na divoko
Thajská kuřecí polévka s houbami
Nejlepší banánová bábovka
Kynutý beránek
Cuketové těstoviny s ricottou a…
Houbový guláš
Koláč s kaki a skyrem
Topinky s houbami a čedarem
Podzimní salát Coleslaw
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňové muffiny
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem