Klasickou jednoduchou pomazánku s natvrdo uvařených vajec, jemné nasládlé šalotky a majonézy, si nejlépe vychutnáte s tmavým chlebem.
RADA: Podívejte se na VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Vajíčková pomazánka
Vajíčková pomazánka s hermelínem
Vajíčková pomazánka s červenou řepou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Mraky
Mojito
Bramborová polévka zimní
Jednoduchý koláč s jablkovými povidly…
Palačinky snů
Tulácký guláš
Steak z roštěnce s bylinkovým máslem
Houskový knedlík z domácí pekárny
Těstoviny ala Lasagne bez bešamelu a…
Dalamánek s trhaným krůtím v pivní…
Valentýnská čokoládová pěna
Krémová kuřecí polévka s kukuřicí
Kotlety plněné kysaným zelím
Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…
Turecká vejce
Hovězí sekaná Wellington
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci
Krémová brokolicová polévka s česnekem