Klasickou jednoduchou pomazánku s natvrdo uvařených vajec, jemné nasládlé šalotky a majonézy, si nejlépe vychutnáte s tmavým chlebem.
RADA: Podívejte se na VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Vajíčková pomazánka
Vajíčková pomazánka s hermelínem
Vajíčková pomazánka s červenou řepou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Oběd z papiňáku
Pomazánka "hned pryč"
Mazanec ze sušeného droždí
Jahodové tiramisu II.
Smetanová koprová polévka s fazolkami…
Smetanová polévka (Rahmsuppe)
Mexická polévka Sopa Tarasca
Těstoviny se smetanovo-sýrovou…
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Zapečený chléb se špenátem a sýrem
Podzimní houbovka s dýní
Hruškový crumble s perníkem
Hovězí pečeně s houbami
Mexická tortilla se zelným salátem
Halloweenské cupcakes ala netopýři
Zelňačka s klobásou
Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…
Topinky s houbami a čedarem