Klasickou jednoduchou pomazánku s natvrdo uvařených vajec, jemné nasládlé šalotky a majonézy, si nejlépe vychutnáte s tmavým chlebem.
RADA: Podívejte se na VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Vajíčková pomazánka
Vajíčková pomazánka s hermelínem
Vajíčková pomazánka s červenou řepou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ořechové řezy s medovou krustou
Pudinková bábovka
Piškotové řezy po padesáté
Marcipán ze sušeného mléka
Kuřecí oběd
Lehký těstovinový salát s cherry…
Těstoviny s rajčatovou omáčkou
Špagety s baby špenátem, rajčátky a…
Kapustová polévka se slaninou
Polévka z pečeného květáku
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Lamington
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake