Klasickou jednoduchou pomazánku s natvrdo uvařených vajec, jemné nasládlé šalotky a majonézy, si nejlépe vychutnáte s tmavým chlebem.
RADA: Podívejte se na VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Vajíčková pomazánka
Vajíčková pomazánka s hermelínem
Vajíčková pomazánka s červenou řepou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kapr na černo
Tvarohové hvězdičky DIA I NEDIA
Křenová pomazánka z červené řepy
"Tiramisu" roláda
Paprikový utopenec
Papriky plněné sýrovou nádivkou
Česnekovo-houbový guláš
Farmářská vepřová krkovice s šalotkou…
Buchta na doma
Křupavé bramboráky se zelným salátem
Rolovaná krkovice à la porchetta
Banánové lívance s kokosem a jablky
Kaštanová polévka
Hovězí Massaman karí s batáty
Sladký jogurt s kořením
Crumble s jablky
Citronový koláč z mléčné rýže
Vafle s karamelem a kokosovou…