Klasickou jednoduchou pomazánku s natvrdo uvařených vajec, jemné nasládlé šalotky a majonézy, si nejlépe vychutnáte s tmavým chlebem.
RADA: Podívejte se na VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Vajíčková pomazánka
Vajíčková pomazánka s hermelínem
Vajíčková pomazánka s červenou řepou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pařížský dort
Linecké těsto pro začátečníky
Pomazánka z vařeného masa
Zapečené plněné bagety
"Jahoďák" - dort
Bezlepkový smetanový dort s rybízem
Frankfurtská polévka s houbami
Pečená kambala s tymiánem
Krémová polévka z řapíkatého celeru
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Tatarák s kapary
Halloweenské cupcakes ala netopýři
Krémová houbová polévka
Halloweenské cupcakes
Rizoto s kuřetem a liškami
Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…
Topinky s houbami a čedarem
Hruškový crumble s perníkem