Odlehčená jednoduchá pomazánka z natvrdo uvařených vajec a lučiny, které šmrnc dodává jarní cibulka a čerstvá pažitka, je nejlepší s tmavým chlebem.
RADA: Podívejte se na VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Vajíčková pomazánka
Vajíčková pomazánka s hermelínem
Vajíčková pomazánka s červenou řepou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dobrá, velmi jemná.
Šunkové kanapky
Krevety s pikantní omáčkou
Bezé roláda
Rumové kuličky II.
Karbanátky z filé
Široké nudle se slaninou a zelím
Paštika z divočáka
Koláče z Chyšek
Nadýchané americké lívance
Mac and cheese
Krémová kuřecí polévka s kukuřicí
Kotlety plněné kysaným zelím
Ořechová bábovka s mrkví a pastinákem
Turecká vejce
Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci
Krémová brokolicová polévka s česnekem
Brokolicová polévka se sýrem a…