Odlehčená jednoduchá pomazánka z natvrdo uvařených vajec a lučiny, které šmrnc dodává jarní cibulka a čerstvá pažitka, je nejlepší s tmavým chlebem.
RADA: Podívejte se na VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Vajíčková pomazánka
Vajíčková pomazánka s hermelínem
Vajíčková pomazánka s červenou řepou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dobrá, velmi jemná.
Krupicové noky
Meruňkové knedlíky po lechtalsku
Vosí hnízda
Tvarohová pomazánka extra
Čokoládový korpus
Guláš z hovězího (vepřového) srdce
Houbové kroupy se zelím
Čokoládový fondán - chocolate fondant
Tvarohové koblížky s jablky
Vánoční rybí polévka
Vláčná máslová vánočka
Rumové kuličky s kokosem
Tradiční bramborový salát
Rafaelo kuličky
Nejlepší vaječný likér
Ořechy s krémem
Čerstvé kimchi