Odlehčená jednoduchá pomazánka z natvrdo uvařených vajec a lučiny, které šmrnc dodává jarní cibulka a čerstvá pažitka, je nejlepší s tmavým chlebem.
RADA: Podívejte se na VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Vajíčková pomazánka
Vajíčková pomazánka s hermelínem
Vajíčková pomazánka s červenou řepou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dobrá, velmi jemná.
Mleté maso s kapustou
Chudí rytíři
Drožďové knedlíčky do polévky
Gnocchi s listovým špenátem
Marinované plátky s bramborem-zapečené
Masovo-zeleninová rýže
Slaný koláč z listového těsta
Pórková lehká polévka
Kachní prsa a bramborové suflé
Thajské rýžové nudle Pad Thai
Těstoviny s pečenými rajčaty, cuketou…
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Tarte tatin (obrácený koláč)
Cuketový perník s ovocem
Květáková polévka s cizrnou
Salát z buřtů
Asijské pikantní cuketové nudle
Rychlé vegetariánské karí