Odlehčená jednoduchá pomazánka z natvrdo uvařených vajec a lučiny, které šmrnc dodává jarní cibulka a čerstvá pažitka, je nejlepší s tmavým chlebem.
RADA: Podívejte se na VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Vajíčková pomazánka
Vajíčková pomazánka s hermelínem
Vajíčková pomazánka s červenou řepou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dobrá, velmi jemná.
Kuřecí frikasé s houbovou omáčkou
Hovězí námořnické maso
Plněné šunkové řízečky
Rýže se zelím a mletým masem
Ořechová roláda s piškotovo-kávovou…
Tradiční trdelník
Domácí pizza I.
Drobenkový kokosový koláč s tvarohem
Zapečené brambory s kuřecím masem
Těstoviny s lososem a arašídovou…
Topinky se smaženicí
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňový cheesecake
Sekané houbové řízky
Krůtí guláš s těstovinami
Dýňové rizoto
Ginger shot
Dýňové latte