Odlehčená jednoduchá pomazánka z natvrdo uvařených vajec a lučiny, které šmrnc dodává jarní cibulka a čerstvá pažitka, je nejlepší s tmavým chlebem.
RADA: Podívejte se na VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Vajíčková pomazánka
Vajíčková pomazánka s hermelínem
Vajíčková pomazánka s červenou řepou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dobrá, velmi jemná.
Banánový chlebíček
Květákový nákyp
Buřty s cibulí
Dýňový koláč famózní
Kuřecí roláda s dýní
Kokosová bábovka ze šlehačky
Domácí šátečky (nejen) s tvarohem
Cuketa se šunkou
Almnüsse (smažené koblížky)
Polévka z pečeného květáku
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Dršťková z bedel
Tvarohové řezy s mákem
Kyseláče s rozmarýnem a jalovcem
Podmáslový koláč s jablky a…
Hovězí s houbovou omáčkou a knedlíky
Ginger shot
Rizoto s kuřetem a liškami