Odlehčená jednoduchá pomazánka z natvrdo uvařených vajec a lučiny, které šmrnc dodává jarní cibulka a čerstvá pažitka, je nejlepší s tmavým chlebem.
RADA: Podívejte se na VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Vajíčková pomazánka
Vajíčková pomazánka s hermelínem
Vajíčková pomazánka s červenou řepou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dobrá, velmi jemná.
Omáčka z plísňového sýra
Rybízová bublanina s krémem
Kotlety na cibuli
Sypaná buchta
Zeleninová rýže
Celerový salát s jablkem
Vločkové řezy s krémem
Zeleninový salát s cottage sýrem
Volské oko v chlebu
Bramborový koláč s rozmarýnem
Polévka ze zelí, rajčat a batátů
Palačinky s jablky a slaným karamelem
Pastýřský koláč
Dýňový cheesecake s ricottou
Dýňové rizoto
Hovězí bourguignon
Řepánky
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…