Odlehčená jednoduchá pomazánka z natvrdo uvařených vajec a lučiny, které šmrnc dodává jarní cibulka a čerstvá pažitka, je nejlepší s tmavým chlebem.
RADA: Podívejte se na VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Vajíčková pomazánka
Vajíčková pomazánka s hermelínem
Vajíčková pomazánka s červenou řepou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dobrá, velmi jemná.
Kuřecí paprikový perkelt
Vepřová kýta Ježibaba
Buřtový salát
Rafaelo
Alsasko-lotrinsko-německý cibulový…
Müsli tyčinky II.
Domácí tavený sýr dle Ládi Hrušky
Česneková krkovička na tymiánových…
Rychlý mrkvový koláč s ovocem - vláčný
Okurkový salát se skleněnými nudlemi
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Cuketová bábovka
Tzatziki
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Lehký levandulový sirup
Borůvková zmrzlina
Topinky s pestem, rajčaty a…
Borůvkový koláč s krémem z bílé…