Odlehčená jednoduchá pomazánka z natvrdo uvařených vajec a lučiny, které šmrnc dodává jarní cibulka a čerstvá pažitka, je nejlepší s tmavým chlebem.
RADA: Podívejte se na VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Vajíčková pomazánka
Vajíčková pomazánka s hermelínem
Vajíčková pomazánka s červenou řepou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dobrá, velmi jemná.
Vepřové na houbách
Tvarožník II.
Játrová čína
Kuřecí nudličky na nivě
Fofrperník
Fazolové lusky se slaninou
Zeleninový kuskus
Krém z dýně hókaidó
Plněné knedlíky uzeným masem
Pečená zelenina s kuskusem
Zimní minestrone
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Těstoviny s pestem z kadeřávku
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Čokoládová roláda s lehkým krémem a…
Mexický hrnec s rýží